
פילאטיס ויוגה שיקומיים
בטארגט
פילאטיס ויוגה שיקומיים
אימוני פילאטיס הם כלי לשיקום מגוון גדול של פציעות. תנועה איכותית היא הדרך הטובה ביותר להקל על כאבים ולחזור לתפקוד. התרגילים הניתנים במסגרת השיעורים מותאמים באופן אישי לכל מטופל ונקבעים על פי מצבו הבריאותי ויכולותיו הפיזיות.
תרגול היוגה, ברמה הגופנית, מפתח טווחי תנועה ועובד על חיזוק בתוך אותם טווחים. הוא חיוני לספורטאים מקצועיים וחובבנים גם יחד, אנשים שהגוף שלהם הוא כלי חיוני בעבודתם או בפעילות הפנאי שלהם, וכן למשתקמים מפציעות שונות. התרגול מאפשר שכלול היכולות, פעילות משקמת ומבוקרת לאחר פציעה וכן מניעת פציעות עתידיות.
מעבר לכך, יש בו כמובן את הצד הפחות פיזי - הנשימה, ההרפיה והפוקוס הפנימי, שהופכים את התרגול לשלם. בהדרגה הגוף לומד לנשום ולהרפות - הן כחלק מהתרגול הפיזי והן מחוץ לו.
״אנחנו מאמינים שכל מטופל הוא המומחה לעצמו ועם הידע שאנחנו מביאים נוכל יחד לשפר את איכות החיים ולאפשר חיים בריאים יותר״
מאיה סלומון- פיזיותרפיסטית ומדריכת פילאטיס מכשירים
פיזיותרפיסטית BPT בוגרת אוניברסיטת תל אביב.
מדריכת פילאטיס מכשירים ומזרן.
בעלת ניסיון בשיקום אורתופדי, שיקום נוירולוגי, התמודדות עם תסמונות כאב כרוניות, פיזיותרפיה לגיל השלישי.
בטרגט- מדריכת פילאטיס שיקומי, משלבת את עקרונות הפילאטיס עם הידע והניסיון כפיזיותרפיסטית במטרה לתת חיזוק נוסף למטופלי המכון וכהכנה לחזרה לפעילות גופנית ולתפקוד אופטימלי.
עובדת כפיזיותרפיסטית בבי״ח שיקומי רעות במחלקת אשפוז יום ובמחלקת מונשמים משנת 2021.
